Graco Ultra

GracoUltra.jpg

Graco Ultra

#Graco super bedankt voor deze kado’s! Ze zijn er dan wel om mee te werken, maar aangezien ik me werk toch ook als hobby zie ben ik er erg blij mee! ? Deze #ultrahandheld (accu verfspuit zelfs met 2 accu’s en 2 fflp tips) zal ik nog regelmatig gaan gebruiken bij het kleinere werk: een deurtje, een paar kozijnen en/of het bij spuiten van iets. Dit product had ik nog niet van jullie, maar sluit mooi aan bij de #finishpro595 & de #gxff die ik eerder al eens had aangeschaft. Foto’s & video’s van het werk met deze machine zullen volgen. #gracoultra #fflp #airless #verfspuiten #latexspuiten #lovemyjob


Over ons

Breunis Schilderwerken verzorgt met een glimlach uw schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, houtrotrenovatie en beglazing. Het is onze passie om uw woning of pand weer te laten stralen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee en garanderen u het beste resultaat.

Contact

Vragen? Neem dan contact op.
06 55 71 29 23

info@breunisschilderwerken.nl

Meeleweg 37, Nieuwleusen

/Breunisschilderwerken