Houtrotrenovatie

Houtrotrenovatie

Breunis Schilderwerken is expert in houtrotrenovatie. Bij schilderwerk komen wij regelmatig kozijnen tegen waar sprake is van houtrot. Dit komt vaak door achterstallig onderhoud. Indien mogelijk werken we het hout bij met een houtrotfrees. Bij grotere stukken houtrot vervangen wij het rotte hout door nieuw hout.

Onze medewerkers zijn Repair Care gecertificeerd. Breunis Schilderwerken renoveert het hout snel en vakkundig, zodat uw planning voor eventuele andere werkzaamheden niet in gevaar komt.

Houtrot kunt u onder andere herkennen aan loslatend verf of hout, barsten in de verflaag en donkere plekken. Weet u niet zeker of er sprake is van houtrot? Wij komen graag vrijblijvend langs om de status van uw kozijnen en overige hout te controleren.
Met de juiste zorg en kennis maken wij uw kozijnen weer gezond.


Over ons

Breunis Schilderwerken verzorgt met een glimlach uw schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, houtrotrenovatie en beglazing. Het is onze passie om uw woning of pand weer te laten stralen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee en garanderen u het beste resultaat.

Contact

Vragen? Neem dan contact op.
06 55 71 29 23

info@breunisschilderwerken.nl

Meeleweg 37, Nieuwleusen

/Breunisschilderwerken