Diensten

Breunis Schilderwerken verzorgt met een glimlach uw schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, houtrotrenovatie en beglazing. Het is onze passie om uw woning of pand weer te laten stralen.

Schilderwerk

Met kwaliteitsproducten van Sikkens en Habeko zorgen wij ervoor dat uw muren en kozijnen er weer spik en span bijstaan.


Wandafwerking/stucwerk

Wilt u uw wanden laten afwerken? Breunis Schilderwerken biedt tal van mogelijkheden. Laat uw woning bijvoorbeeld behangen of sauzen in de gewenste kleur.


OFFERTE AANVRAAG

Lorem ipsum dolor.

  SchilderwerkWandafwerkingSpuitwerkHoutrotrenovatieBeglazing
  Spuitwerk

  Naast sauzen op de traditionele manier met een roller werkt Breunis Schildwerken ook met een spuitmachine. Deze vooruitstrevende werkwijze is uitermate geschikt voor nieuwbouw en renovatie.


  Houtrotrenovatie

  Onze medewerkers zijn Repair Care gecertificeerd. Breunis Schilderwerken renoveert het hout snel en vakkundig, zodat uw planning voor eventuele andere werkzaamheden gewoon door kan gaan.


  Beglazing

  Wilt u uw kozijnen laten vervangen of gaat u nieuw bouwen? Dan bent u bij Breunis Schilderwerken aan het juiste adres. Wij kunnen al het glas in uw woning of gebouw leveren, in alle soorten en maten.


  Over ons

  Breunis Schilderwerken verzorgt met een glimlach uw schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, houtrotrenovatie en beglazing. Het is onze passie om uw woning of pand weer te laten stralen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee en garanderen u het beste resultaat.

  Contact

  Vragen? Neem dan contact op.
  06 55 71 29 23

  info@breunisschilderwerken.nl

  Meeleweg 37, Nieuwleusen

  /Breunisschilderwerken