Over ons

Breunis Schilderwerken is een erkend schildersbedrijf met jarenlange ervaring en werkt enkel met kwaliteitsproducten. Wij zijn flexibel, betrouwbaar en passen ons graag aan uw planning aan.

Over ons

Breunis Schilderwerken is in 2006 opgezet door eigenaar Jeffrey Breunis. Na tien jaar ervaring te hebben opgedaan als allround schilder is hij voor zichzelf begonnen. Inmiddels is Breunis Schilderwerken al ruim tien jaar een begrip in Nieuwleusen en omstreken. Jeffrey staat bekend om zijn vriendelijkheid, flexibiliteit en klantgerichtheid. Breunis Schilderwerken is zijn lust en zijn leven.

Met veel plezier en passie staan de mannen van Breunis Schilderwerken elke dag voor de klant klaar. Vakmanschap en kwaliteit staan voorop, het werk is pas klaar als alles er op en top bij staat. Wij hebben graag persoonlijk contact, zodat we kunnen meedenken, snel kunnen schakelen en ons kunnen aanpassen aan de planning van de klant.

Bij Breunis Schilderwerken vindt u alles onder één dak. Door ons continu te ontwikkelen zijn wij op de hoogte van de nieuwste technieken en methodes.Wij zijn aangesloten bij kwaliteitsorganisatie de Betere Schilder.

Wij helpen u graag verder met een goed advies.


Over ons

Breunis Schilderwerken verzorgt met een glimlach uw schilderwerk, wandafwerking, spuitwerk, houtrotrenovatie en beglazing. Het is onze passie om uw woning of pand weer te laten stralen. Kwaliteit en vakmanschap staan bij ons centraal. Wij denken graag met u mee en garanderen u het beste resultaat.

Contact

Vragen? Neem dan contact op.
06 55 71 29 23

info@breunisschilderwerken.nl

Meeleweg 37, Nieuwleusen

/Breunisschilderwerken